We know all benefits of technical insulation!

CINI cursus

NCTI biedt de mogelijkheid om kennis van industriële isolatie te krijgen of te vergroten door het volgen van een kort durende cursus.

De 2-daagse cursus is gebaseerd op de kennis en ervaring (best-practices) in het CINI handboek. De CINI cursus is ontwikkeld voor opdrachtgevers (producenten), supervisors, inspecteurs, ontwerpers, operationeel- en onderhoudsmanagers, aannemers en uitvoerders. Na afloop van de 2-daagse CINI cursus kan de cursist het CINI handboek toepassen en materialen en systemen selecteren. Geleerd wordt u bovendien hoe isolatie bijdraagt aan energiebesparing en veiligheid. Bovendien weet u na afloop van de cursus hoe de kwaliteit van de isolatie en het onderliggende systeem beoordeeld en bestendigd kan worden.

De cursus wordt in Spijkenisse gehouden, in het hart van de Nederlandse Botlek. Bij voldoende deelname wordt de cursus ook op locatie gegeven. In overleg kan de cursus ook op maat worden gemaakt, en als training worden aangeboden. NCTI is graag bereid nadere informatie te verstrekken, via info@ncti.nl.

 

Online CINI cursus level 1

'Warme' en 'koude' isolatiesystemen, materiaalkenmerken en toepassingen. Bovendien CINI handboek: inhoud, opbouw en toepassingen. De derde module betreft de specificatie, de inhoud ervan en de relatie met het CINI handboek. Tot besluit volgt een toets.

Kosten € 385 excl. BTW.

Online level 1

Isolatie voor de industrie (level 1 en 2)

Industriële isolatie: thermische en akoestische isolatie systemen, corrosie onder isolatie en preventie, QA /QC-systemen, energiemanagement, theoretische achtergronden en ontwikkelingen. CINI internationale isolatie standaard, praktische toepassingen en opdrachten in klassikale formatie.

Kosten € 1.380 excl. BTW.

14 en 15 september 2020

Inspecteur Isolatie voor de industrie (level 3)

Volgt op 2-daagse CINI cursus en leidt tot CINI gecertificeerd “Inspector Insulation for Industries”. Beschikking  over het CINI handboek en rijke praktijkervaring in isolatie en als inspecteur is vereist. Het betreft 1-daagse workshop/training en wordt afgesloten met een examen. Cursus is in het Engels!

Kosten: € 1.180 excl. BTW.

postponed until further notice