We know all benefits of technical insulation!

NCTI biedt de mogelijkheid om met een 1-daagse cursus extra kennis te verkrijgen over cryogene- en koude isolatiesystemen. In Nederland komen steeds meer toepassingen waar koude- en of cryogene isolatie toegepast dient te worden. Het zijn isolatiesystemen waarbij nauwkeurigheid vereist is. Iedere kleine, niet-systeem applicatie of beschadiging van de dampremmende laag kan grote gevolgen hebben. Als basis voor een goed cryogeen en/of koud isolatiesysteem hanteren wij de CINI-richtlijn.

Doelgroep

De NCTI- cursus voor technische isolatie is ontwikkeld voor opdrachtgevers (producenten), supervisors, inspecteurs, ontwerpers, operationeel- en onderhoudsmanagers, aannemers en uitvoerders. Deze cursus kan ook, bij minimaal 6 personen, on-site gegeven worden.

Programma bestaat o.a. uit:

  • Wat zijn de voorwaarden voor het aanbrengen van goed cryogeen- en of koud isolatiesysteem?
  • Welke materialen kunnen bij cryogene- en koude isolatie worden toegepast en wat zijn de specifieke eigenschappen van deze materialen?
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • ITP voor cryogene- koude isolatie

Noteer: Je leert tijdens deze cursus niet het aanbrengen van koude- en of cryogene isolatie. Het is een theoretische module.

Resultaat

Na het einde van de dag gaan wij er van uit dat je kennis over cryogene- en koude isolatiesystemen is vergroot, dat je bewust bent van het vakmanschap dat vereist is voor een betrouwbaar isolatiesysteem en dat je kennis hebt van een specifiek ITP voor koude- en cryogene isolatiesystemen.

Kosten

De kosten bijdragen 495,-- Euro/dag

Arrangementskosten (koffie, thee, water, een versnapering en lunch) zijn inbegrepen als NCTI de locatie regelt.

Overige informatie

De cursus wordt in de randstad gehouden. Geld terug garantie is alleen mogelijk, als er een schriftelijke afmelding met geldige reden, 14 dagen voor aanvang van de cursus is ontvangen. Bij het geven van cursussen volgen wij de richtlijnen van de overheid, die op dat moment gelden.

De cursus wordt in de randstad gehouden. Bij minimaal 6 cursisten wordt de cursus ook on-site gegeven. De cursus kan ook op maat worden gemaakt met bijvoorbeeld een praktijkonderdeel in samenwerking met een gewenste producent. Hiervoor gelden afwijkende kosten.  

Voor meer informatie kan je ons e-mailen via: info@ncti.nl

Subsidie

Mocht je als ondernemer afdragen aan de OOI, dan zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van geldende subsidiemogelijkheden. Meer informatie is te vinden op www.ooi.nl

Inschrijfformulier koude- en cryogene isolatiesystemen

Bedrijf

Deelnemer

Deelnemer

Cursus** Door het verstrekken van mijn e-mailadres hierboven ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens voor het versturen van nieuwsbrieven zoals dit is omschreven in de privacyverklaring.

Programma

  • Wat zijn de voorwaarden voor het aanbrengen van goed cryogeen- en of koud isolatiesysteem?
  • Welke materialen kunnen bij cryogene- en koude isolatie worden toegepast en wat zijn de specifieke eigenschappen van deze materialen?
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • ITP voor cryogene- koude isolatie
Gemiddelde beoordeling:
Beoordeel