We know all benefits of technical insulation!

CINI cursus

NCTI is het onafhankelijk kennis- en adviescentrum op isolatiegebied en heeft als taken kennis uit te dragen en te adviseren in industriële- en utiliteitsbouw isolatie. Daarnaast verzorgt NCTI wereldwijd isolatiestandaardisatie, inspecties, audits, quickscans, cursussen en trainingen. Dit ten behoeve van de (petro)chemische industrie, procesindustrie, utiliteitsbouw, energiesector, farmacie- en voedingsmiddelen-industrie, scheepsbouw en offshore, tuinbouw, koel- en vrieshuizen of combinaties van deze marktgebieden.

Hier vindt u het cursusprogramma voor de 2-daagse CINI cursus. Met het formulier hierna kunt u aanmelden voor 2-daagse cursus en voor e-learning.

Inschrijfformulier E-learning en CINI Introductie

Bedrijf

Deelnemer

Deelnemer

Cursus** Door het verstrekken van mijn e-mailadres hierboven ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens voor het versturen van nieuwsbrieven zoals dit is omschreven in de privacyverklaring.

Programma

E-learning: Technische isolatie, CINI handboek (inhoud en navigatie), Specificatie (inhoud).
 
2-daagse CINI cursus:
  1. Isolatiesystemen in industrie, introductie en gebruik van het CINI handboek (mede aan de hand van cases).
  2. Kwaliteit van technische isolatiesysteem (doelstellingen en voorkomen van corrosie) en opmeetvoorschriften.
  3. Warmteleer, (persoonlijke) veiligheid, gezondheid en omgeving.
  4. Energiebesparing, praktijkwaarnemingen (inspectie) en nieuwe ontwikkelingen.
Opgelet! Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar de privacyverklaring onderaan deze pagina.
Gemiddelde beoordeling:
Beoordeel